Despre Noi

PROFIPET este cea mai mare companie de import si distributie a produselor destinate animalelor de companie și echitației din Romania și Bulgaria. Ne adresăm magazinelor specializate (pet shop), cabinetelor veterinare, crescătorilor, cabinetelor cosmetice, magazinelor online, cluburilor de echitație și oricăror alte puncte de comercializare a produselor ce se adresează animalelor de companie.
Sediul companie PROFIPET este unul modern, ce corespunde atât cerințelor de business cât și celor de depozitare în condiții optime și sigure a produselor comercializate.
Vă punem de dispozitie atât produse de cea mai bună calitate cât și consultanță de specialitate în ceea ce privește calitățile și utilizarea produselor cât și în ceea ce privește dezvoltarea unei afaceri de succes.
Din echipa noastră fac parte: specialiști in vânzări, medici veterinari, specialiști în acvaristică și îngrijirea și întreținerea iazurilor, crescători.

Compania pune la dispoziție produsele prin intermediul rețelei proprii de transport ce deservește cele șase depozite localizate atât pe teritoriul Românie și al Bulgariei.

Din Decembrie 2011 compania Profipet a implementat si continua sa mentina Sistemul de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele standardului: SR EN ISO 9001:2008, oferind clientilor nostri cresterea si metinerea calitatii produselor si serviciilor oferite.

Zi de zi PROFIPET oferă servicii de înaltă calitate pentru clienţii săi, încercând să vină în întâmpinarea nevoilor și cerințelor clienților și dinamicii pietei.